Mindful Moments

Wo 14 oktober

20.00-21.00 u

Kennismaking met Mindfulness voor docenten 

Opgeven: via contactformulier.

Bijeenkomst via Zoom (link na mailwisseling).

Op de eerste studiedag van dit schooljaar 20-21 hadden we op school een mooi moment Mindfulness ingepland voor de docenten: een uur lang samen op het schooltoneel oefenen met de ademruimte, het verhaal van de tempel van klei en toen goud en een extra lange bodyscan met een sankalpa voor dit jaar. Thema: Inside Out. Wat is leeg, wat is vol, wat is buiten, wat is binnen en: zie je het water van de wolken in je thee? 

In verband met het slechte, voorspelde, weer van vandaag (30 aug), gaat deze dag met Mindful Moments niet door. Iedereen heeft afgelopen woensdag al bericht gehad. We gaan kijken naar een alternatieve datum, locatie en programma. 

Mindful Moments en The Teaching Buddha


Mindful Moments is de pagina voor al mijn workshops, introductiedagen of kennismakingsmomenten met Mindfulness, yoga en mediteren. Vooral in het kader van de Mindfulness Based Stress Reduction Training voor docenten, zal ik met enige regelmaat een aparte dag vol met Mindful Momnets organiseren. Omdat het zo belangrijk is om goed voor jeZelf te zorgen en de verbinding te blijven zoeken met jouw ware natuur: in alle vriendelijkheid, met kennis en compassie.